Aankoopbegeleiding

HET AANKOPEN VAN EEN BEDRIJFSPAND

Het aankopen van een bedrijfspand is een belangrijke stap voor elk bedrijf. Of je nu een start-up bent die op zoek is naar een eigen locatie, of een gevestigd bedrijf dat wil uitbreiden, het vinden van het juiste bedrijfspand is cruciaal voor jouw succes. Bij ons begrijpen we het belang van deze beslissing en staan we klaar om je te begeleiden bij het aankoopproces. Met onze uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en ons netwerk van zakelijke panden, zorgen we ervoor dat je het ideale bedrijfspand vindt dat voldoet aan jouw specifieke behoeften en budget. Wij nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren, begeleiden je door het hele traject en zorgen voor een soepele en succesvolle aankoop. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het realiseren van jouw zakelijke ambities.

waardebepalingbedrijf

Kosten besparen

Het inschakelen van een makelaar voor het aankopen van een bedrijfspand is geen verplichting. Uit ervaring weten we echter dat het een verstandig besluit is om hier wel voor te kiezen. Doordat we al vele jaren met dit bijltje hebben gehakt, weten we precies waar zich de valkuilen in de markt bevinden. Zonder deskundig advies zou je wellicht zaken over het hoofd zien, die je uiteindelijk veel geld kunnen gaan kosten. DR Makelaardij staat je gedurende het hele traject met raad en daad terzijde en dat betaalt zich vanzelf terug.

aankoopbedrijf

Neutrale blik

Het kopen van een bedrijfspand gaat vaak met emoties gepaard. Dat is logisch, want je hebt als koper natuurlijk bepaalde wensen en voorkeuren. Maar soms ben je daardoor geneigd de minpunten te negeren of minder zwaar te wegen. Wij kijken geheel objectief naar het bedrijfspand, omdat we er geen specifieke emoties bij hebben. We kunnen daardoor een goede inschatting maken van de staat waarin het bedrijfspand verkeert.

boduitbrengen

Een bod uitbrengen

Door onze expertise kunnen we je goed informeren over het uit te brengen bod. Je wilt immers niet te veel voor je nieuwe bedrijfspand betalen, maar ook niet afgetroefd worden door een andere koper. Wij weten hoe het spel werkt en streven altijd naar het beste resultaat.

0255-54 75 77
login Move.nl