Verkoopbegeleiding

HET VERKOPEN VAN EEN BEDRIJFSPAND

Bedrijfspand verkopen

Heb je een bedrijfspand in eigendom? Dan is de kans groot dat het pand meer waard is dan je denkt! Wellicht ben je niet helemaal tevreden met het pand of wil je bijvoorbeeld verhuizen naar een andere locatie. Deze mogelijkheid is nu waarschijnlijk dichterbij dan ooit.

De waarde van bedrijfspanden is de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen. Vooral als je pand geheel of gedeeltelijk hypotheekvrij is, levert dit aantrekkelijke voordelen op. Tegelijkertijd zijn de hypotheekrentes sterk gedaald. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat je op basis van de nieuwe situatie een duurder bedrijfspand kunt aanschaffen, terwijl je dezelfde maandelijkse lasten behoudt. Of dit ook voor jouw situatie geldt, bespreken we graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Waardebepaling

Wanneer je besluit om je huidige bedrijfspand te verkopen, is het belangrijk om de vraagprijs vast te stellen. Dit kan een uitdaging zijn, maar wij staan klaar om je te helpen. Een erkende taxateur maakt een nauwkeurige schatting van de werkelijke waarde van het pand, waarop de vraagprijs wordt gebaseerd.

Uitgebreid netwerk

Zodra de waarde is bepaald, kunnen we je bedrijfspand in de verkoop zetten. Het bekende “Te koop”-bord zal dan verschijnen aan de gevel van het pand. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Dankzij ons uitgebreide netwerk brengen we het pand onder de aandacht van potentiële kopers op verschillende platforms. Ons doel is om zo snel mogelijk geïnteresseerde partijen te vinden.

Bezichtigingen

Een belangrijk onderdeel van het verkoopproces zijn de bezichtigingen. Ook hierin begeleiden we je van begin tot eind. Je persoonlijke contactpersoon zal aanwezig zijn bij de bezichtigingen om de lijnen kort te houden en de deal snel te kunnen sluiten. Ons uiteindelijke doel is een succesvolle verkoop, en dat kun je met een gerust hart aan ons overlaten!

0255-54 75 77
login Move.nl