Winkelruimte IJmuiden

Winkelruimte in IJmuiden; breed aanbod, scherpe prijzen

Ben jij op zoek naar een winkelruimte in IJmuiden en wil je graag zo snel mogelijk een geschikte ruimte vinden om je winkel te draaien, en ben je daarnaast ook nog gebonden aan een budget? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Als makelaar weten wij precies wat er speelt en wat er op de markt aangeboden wordt op dit moment. Daarnaast kun je er gerust op rekenen dat wij met ons netwerk van partners graag verder kijken dan het aanbod dat je online kunt vinden.

Het vinden van de perfecte winkelruimte in IJmuiden is de beste start voor je onderneming. Of de voortzetting uiteraard wanneer je op zoek bent naar een nieuwe locatie voor je bestaande winkel. Aangezien wij bijzonder veel samenwerken met ondernemers, weten we heel goed dat de wensen en eisen van jou als ondernemer bijzonder belangrijk zijn. We kijken daarom graag met je mee naar wat er mogelijk is binnen jouw budget. Uiteraard kijken we ook graag samen met je verder. Soms is iets meer budget namelijk letterlijk alles wat je nodig hebt om je droomlocatie te kunnen vinden. Of je kiest natuurlijk voor het huren van een winkelruimte in IJmuiden, wat voor veel bedrijven een geschikte oplossing is.

Wat is de perfecte winkelruimte in IJmuiden voor jou?

Wanneer het gaat om de perfecte winkelruimte in IJmuiden, dan gaat het al snel om persoonlijke voorkeur en de aard van je bedrijf. Sommige winkels hebben voor heel veel ruimte nodig en willen daarom goedkoop huren per vierkante meter. Andere winkels moeten vooral op een perfecte locatie zitten, omdat zij gericht zijn op een flink aantal bezoekers om zo aan hun omzet te kunnen komen.

Bereikbaarheid, winkeloppervlak, de grootte van de opslag (magazijnen), mogelijke faciliteiten en de mogelijkheid om aanpassingen te doen aan de winkel; het is een kleine greep uit de aspecten die belangrijk kunnen zijn voor jouw winkelruimte in IJmuiden.

Weet je al wat je wilt of wil je eens met ons aan tafel zitten om te kijken of we samen een droomlocatie kunnen schetsen, zodat het makkelijker wordt om de beste optie te vinden voor jouw bedrijf? Dan neem je contact met ons op zodat we samen met een kopje koffie kunnen kijken naar wat wij voor jou kunnen betekenen.

Waarom kies je voor ons wanneer je een winkelruimte zoekt in IJmuiden?

Het vinden van een geschikte winkelruimte is lang niet altijd even eenvoudig. Dat is waarom wij werk gemaakt hebben van een breed aanbod. Naast dat brede aanbod hebben we vooral de nadruk liggen op goede service. Zo kun je bij ons altijd rekenen op een vast contactpersoon, waar je altijd terecht kunt wanneer je vragen hebt of je zoekopdracht aan wilt passen.

Ook werken we samen met partners, die een eigen aanbod hebben waar wij in kunnen kijken om te zien of er een winkelruimte in IJmuiden bij staat die geschikt is voor jou. Op die manier zorgen we er altijd voor dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt en vind wat je zoekt. Ongeacht of het gaat om het huren of kopen van een winkelruimte, ander bedrijfspand of een woning; wij zijn jouw partner.

Wanneer gaan we samen aan de slag?

Ben jij op zoek naar de juiste winkelruimte in IJmuiden voor jouw bedrijf? Neem dan eens contact met ons op, of kijk naar het aanbod bij ons op de website zodat je een goed beeld hebt van de mogelijkheden. Wij staan klaar om je verder te helpen met advies op maat, zodat je bij ons altijd zo makkelijk en snel mogelijk slaagt.

Klantenervaring

 • Dimitri heeft bij het verkopen van ons huis ons uitstekend geadviseerd. Er was altijd goed contact en makkelijke communicatie. Wij vinden dit makelaarskantoor een absolute aanrader. Dimitri bedankt.
  03-04-2024
  Snippenbos 80
 • Uitstekende service! Via DR makelaardij ons nieuwe huis gekocht wat voldeed aan al onze verwachtingen!
  11-07-2023
  Super!
 • Fijne directe communicatie.
  12-05-2023
  Prima service, snelle verkoop.
 • Goede bereikbaarheid, vriendelijke, deskundige mensen zowel in de buitendienst, als op kantoor, korte lijntjes. Ze doen gewoon wat ik van een makelaar verwacht, ik ben heel erg tevreden over Janus Makelaardij
  01-11-2022
  Woning verkocht tot volle tevredenheid
 • Onze woning is via Janus Makelaardij verkocht en dat is tot onze volle tevredenheid gegaan. Het is ook lekker snel gegaan allemaal.
  01-11-2022
  Gewoon erg tevreden

Bel mij

  Winkelruimte IJmuiden
  0255-54 75 77
  login Move.nl